Integritetspolicy & Cookies

Inledning

2018 trädde GDPR, de ny dataskyddsreglerna inom EU, i kraft som ersätter den tidigare pesonuppgiftslagen, PUL. Vår främsta uppgift mot dig som kund att skydda dina uppgifter när du handlar hos oss. Läs mer här vad det menas med personuppgifter https://www.datainspektionen.se/vagledningar/en-introduktion-till-dataskyddsforordningen/vad-ar-en-personuppgift/

Så använder vi dina uppgifter 

Som vanlig kund lämnar du dina uppgifter i samband med ett gästköp, oavsett om det är genomfört eller inte.

Du lämnar personuppgifter som retailer när du registrerar dig men även när du bara köper en vara hos oss för att kunna hålla ordning på beställningarna som vi samlar från våra tredjeparty betaltjänstleverantör. Dessa genereras automatisk när du slutför din betalning hos oss.

Vilka personuppgifter behandlar vi?

I första hand använder vi dina uppgifter för att behandla din order eller behandla retur och reklamation på rätt sätt.

 Vi sparar följande information:

  • För och efternamn
  • Adress för leverans
  • Adress för fakturering
  • E-post
  • Telefon
  • IP-nummer
  • Organisationsnummer (Bara för registrerade återförsäljare).

Hur länge sparar vi informationen?

Vi sparar informationen så länge det är nödvändig för att kunna utföra beställningar av varor nu och i framtiden.

Dina rättigheter

Vi är ansvarig för att dina uppgifter behandlas på ett rätt sätt enligt personuppgiftslagen. Du har rätt att information om dina uppgifter och dess syfte hos oss, samt begära att vi tar bort dessa, kostnadsfritt. Har du frågor eller synpunkter, skriv till oss på info@lewaofsweden.com.

Du kan läsa mer om dina rättigheter här: https://www.datainspektionen.se/lagar–regler/dataskyddsforordningen/de-registrerades-rattigheter/

Cookies

Vad är cookies?

Cookies är små textfiler som lagras i din webbläsare av sidor du besöker. De innehåller vanligtvis en hemsida och en identifierare. Cookies hjälper till att förbättra din upplevelse medan du navigerar på hemsidan, till exempel genom att komma ihåg varor du lagt i din varukorg.

Vilka cookies vi använder och deras syften

Vi använder cookies till vår e-handel för att exempelvis att hålla reda på varukorgens innehåll samt för att samla statistik för att samla information om köpvanor för att förbättra upplevelsen för våra kunder.

Inaktivera cookies

Du kan förhindra att cookies placeras i dina webbläsarinställningar. Detta kan dock påverka funktionaliteten hos sidorna du besöker. Cookies på vår sida är inte nödvändiga, men kan förbättra din upplevelse.